27 juli 2008

Europride 1998 ur dagboken


Expressenuppslag 26 juli 1998

Från min dåvarande hemsida, 10 år sen:

"25 juli: I kaféstol vid Korai till 2. Några timmars sömn på Olympic hotell. Smidig morron. Lokalbussen till flygplatsen och ingen väntetid, men flygresan den värsta någonsin. En skrikig barnfamilj framför tillsammans med ett extremt stinkande alkispar bredvid förstörde luftrummet helt. Kärringen spydde efter maten. Skönt att komma ut i luften. Sov på bussen. Cyklade till Tvillingarnas där jag träffade syrran, och lärde känna två killar som läskade sig efter paraden och som drog mig med till Europridegalan på Solliden. Träffade Spetsesvänner med polare. Dansade på Münchenbryggeriet till 5. Sen trött nog att sova efter ett mycket omväxlande dygn.
24 juli: Tyskarna åkte vidare. Stranden till 7 på kvällen. Kom till Heraklion vid 10. Hittade tillbaka till bästa kaféet, checkade in och gick sen ut en sväng.
23 juli: Stranden.
22 juli: Hade klipporna, vågorna och utsikten över havet i väster helt för mig själv.
21 juli: Stranden.
20 juli: Upptäckte Stranden och en rolig bekantskap. Bestämde mig för att stanna hela veckan. Tre jättetrevliga tyska motorcykelkillar hade flyttat in i hotellets andra rum, Matze, Kristoff och Yogi.
19 juli: Klipporna, 100 meter från rummet.
18 juli: Resfeber! Härlig flygresa till Heraklion tidigt på morgonen. Hittade trevliga kafékvarter och ett hotell för hemresenatten, och tog sen första bästa buss till första bästa ställe och tog in på första bästa rum. Matala, liten badort, ett rum med havsutsikt vid hamnpromenaden.
17 juli: Jobbarveckan slut! Krismöte med tjejerna på GSB.

Så gjorde jag då: förde en slags manuell blogg på min hemsida. Det verkar som jag inte förändrats speciellt mycket på 10 år..

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

1 kommentar: