27 juli 2008

Bra smak..


Bilden har inget med texten att göra. Ville inte ta bilder på folk.

Chansade på att någon hittade mina 5-euros berlinsolbrillor som jag väl glömde på debaser i fredags. I berlin tappade jag väskan 2 gånger och fick tillbaka. På Jazzfestivalen tappade jag plånboken, som lämnades in - men kläder och sånt återfinns aldrig, hur gamla och slitna de än är. Åtråvärda grejer. 30:åringarna här på debasers uteservering ser ut som tanter. Klart de trånar efter mina kläder..

2 kommentarer:

  1. Ja visst är det konstigt det där med kläder som bara kommer bort. Det kan ju vara så att kläder antingen är något som man lägger beslag på utan dåligt samvete eller något man inte tycker är värt något och inte bryr sig om att lämna in. En gång råkade dotter tappa sin fina hemstickade hatt på trottoaren, när jag vände mig om såg jag precis en äldre tant plocka upp den och jag ropade att den var vår, men hon blängde bara och skyndade sig vidare. Jag tvärvände och försökte hinna ikapp henne, men det gick inte med stora tvillingkärran så hon slank in på ett äldreboende och var försvunnen när jag hann fram. Satkärring!

    SvaraRadera
  2. Den värsta stölden jag sett på nära håll var när ettochetthalvtåringen åringen tappade en doja på väg från konsum, vi tvärvände, och nån hann sno den. En doja.. från en liten unge.

    Er dam måste ha varit lite knäpp va!

    En gång glömde jag plånboken på handfatet inne på en toa, buddha bar hette stället. En tjej hann precis gå in efter mig, och jag försökte få kontakt och sa att jag glömt plånboken på handfatet.
    Hon svarade inte.

    När hon kom ut bad jag att få plånboken eftersom den inte låg kvar på handfatet, men hon påstod att det inte funnits någon plånbok där.

    Då började jag hota med att kalla på vakter med mera:
    Då slängde hon surt upp plånboken och sa förnärmat:
    - Ta den då.

    SvaraRadera