28 oktober 2006

Luriga resplaner

Såhär ser mina resplaner ut för tillfället:

- En vecka i London om en vecka, fly födelsedag etc.

- Italien under jul och nyår, fly jul och nyår

- Venezuela i februari, fly februari

- Thailand i mars, fly mars

Hm. Undrar vem är det jag försöker lura..
hoppade ju över januari.

Andra bloggar om:
, , , , ,

5 kommentarer:

 1. Hur har du råd?

  Jag drar mig för att ta bussen ner till stan eftersom jag tycker det är för dyrt. Men du flyger hit och dit. Bra betalt på jobbet eller? :)

  SvaraRadera
 2. Ja du. Min Londonresa kostar 250 kronor tur och retur och jag är inte dyr i drift utomlands heller. Jag hyr ut ett rum hemma, det gör en weekend borta i månaden. Jag har ingen bil, ingen stuga, ingen man med dyra vanor, så inga avbetalningar på kapitalvaror och sånt, jag äger ingenting i fastighetsväg, jag shoppar nästan ingenting. Bryr mig inte om dyra kläder eller sminkprylar. Och så jobbar jag och tjänar i mittenskiktet.
  Många har löner omkring min, men prioriterar helt annorlunda och vill kanske ha hus och bil och satsar allt på prylar och hemmet.

  SvaraRadera
 3. De flesta av mina resplaner blir dessutom inte av. Har planerat den där södra västindienresan i åratal. Tanken tar mig igenom början av vintern.

  SvaraRadera
 4. Jag förstår dig om du vill resa. Har redan tröttnat på mörkret och det är misnt ett halvår kvar innan det blir långa ljusa kvällar igen.

  Min svåger befinner sig i Australien just nu. Det vore ett land att besöka under vintern tror jag, de är ju inne i tidig vårsäsong nu och har sommaren framför sig.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar att sitta hemma framför datorn, men det finns ju gränser. Jag skulle gärna ha ett jobb där jag kunde resa mer, eller åtminstone nån gång då och då. Nu är jobbet tvärtom så att jag absolut inte behöver röra på mig för att få det gjort. Behöver inte ens gå hemifrån..

  SvaraRadera