2 oktober 2010

Flytt från Zinkensdamm

Först ett flyttlass hit, sen ett dit, sen två till, olika förråd, sen gå igenom nästan allt i ungefär som en villa när föräldrarna dött, och dela upp allt - fast utan att alla har nånstans att bo - men i allt detta är det ändå bra att gå igenom ett uppbrott utan att någon dött, för det har det varit nog av sånt i min familj. Hade jag haft mer tid hade jag hittat på nåt. Skrivit ett manus.

3 kommentarer:

 1. Krya på dig!! Tycker det är roligt att kika in hos dig för du har lite kul och annorlunda funderingar. Synd att du kommer ha så lite tid för att skriva. Kanske blir det bättre med tid när du är inflyttad och allt finns på plats s a s. Jag hoppas det!! :)
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Krya på dig!! Tycker det är roligt att kika in hos dig för du har lite kul och annorlunda funderingar. Synd att du kommer ha så lite tid för att skriva. Kanske blir det bättre med tid när du är inflyttad och allt finns på plats s a s. Jag hoppas det!! :)
  Gunilla

  SvaraRadera
 3. Du skriver så bra och uttrycker dig så väl. Nog skall du gå på lusten och känslan. Klart du skall skriva någonting, sen...när du får lite mer tid. Hoppas flyttandet gått bra!

  SvaraRadera