1 mars 2008

Behöver roligare än så här

D och jag dök upp lite efter till afterworken. Det ska man inte göra. Då hade de hällt i sig ett antal pajntar redan och börjat öka takten. När vi lämnade puben var en som en virrig höna, hittade inte väskan, nån fick leta efter mobilen. Nästa steg var AG, Almänna galleriet. En spydde och en en blev portad. Vuxna människor..

Snålade med taxi, inte värt efter en för mig superlugn sansad kväll åseende det hela. Stod på St Eriksgatan och såg en extended ungdomsgård mittemot hållplatsen. 100 pers som packat stod utanför haket i små linnen och två polispiketer som parkerade och bevakade det hela.

Behövde 12 timmar i natt. Har missat dan. Skulle behöva ha mer kul.

2 kommentarer:

  1. Visst är det sjukt vad alkohol gör med folk! Det värsta som finns är ju typ när man är på väg hem en helgnatt på tunnelbanan och man är nykter medan de övriga passagerarna är packade, så äckligt. Och hur sen länge vuxna männiksor beter sig som fjortisar. Alkohol är fan gift! Jag är inte guds bästa barn men med åren har man ju i alla fall lärt sig dricka med stil! :-)

    SvaraRadera
  2. Det är ju en balansgång. Vad som är ok och verkar som salongsberusning i en bar eller partysituation är definitivt fel i nästa steg, t ex i tunnelbanan på hemväg.

    Här förstår man att de inblandade inte riktigt kommer att komma ihåg vad som föranledde bråket och stöket, och jag var glad att komma hem. Det började egentligen med att båda drack för mycket och för snabbt, och han började putta på henne, sätta pekfingret i magen på henne och garva. Ingen tjej vill bli petad i magen på det viset.. (tror jag), inte inför allas åsyn och av någon man inte känner i alla fall. Men sluta, sa hon, och han fortsatte.

    Folk dricker snabbt, som att det blir ännu roligare då, men det blir det ju inte ofta.

    SvaraRadera