20 oktober 2007

Mellan dessa väggar är du min

Dottern utsätter mig för tortyr. Hon har spelat samma låt i en timme, och sen gått hemifrån och låten står på repeat på köksstereon. Karin Ström. Jag vet inte jag... En gång gång kanske räcker. Orden får liksom inte plats i låten. Tid är som ett rum - men är tiden som ett rum. Jag förstår inte svenska idag.

3 kommentarer:

 1. sjukt bra låt. sluta gnäll!!!! vadå "köksstereo"? det är min privata riktiga skitbra stereo som jag placerat i köket eftersom jag är så jävla SNÄLL och delar med mig. nu sätter jag på låten igen. är hemma som du nu lär märka.

  gillar det här sättet att kommunicera.

  SvaraRadera
 2. Dotter, jag tycker inte "köksstereo" låter nervärderande. Det låter snarare som att vi har ett hightechhem med en stereo i varje rum. Och varför har vi inte det förresten? Det är iaf jättesnällt att du lånar dina fina till oss i köket.

  Jag hör att du är på ditt rum och har bytt låt också. Tack.

  Javisst är det bra att ha bloggen som kanal. Tycker du att jag ska kommentera på din blogg? Jag har varit lite för diskret kanske?

  /mamman

  SvaraRadera
 3. Jag har också lyssnat på "Betydelsen av rum" i flera timmar i sträck. Både ensam och med andra i rummet. Här har ingen klagat. Dom klagade inte ens när jag spelade "The Real Slim Shady" i fyra timmar i sträck en kväll.

  Nämen, jag tycker att låten är fruktansvärt bra! En av dom bästa som har gjorts.

  SvaraRadera