21 maj 2005

Kallt och blåst från alla håll, regn

Syrran sa att hon hört väderkillan på tv4 uttrycka väderläget ungefär såhär:
- Man kan inte räkna med annat i ett land så nära nordpolen

Man får ju inse och acceptera var vi befinner oss. Köpa en riktigt varm fleece-tröja som går ner över baken och har luva. På det en varm vindskyddad jacka. Behålla vinterbootsen på. Ta med paraply och sittunderlag. Bikini, flip-flops och solbrillor i väskan... om utifall. Kanske, kanske. Nån gång nästan varje sommar händer det!

4 kommentarer:

  1. Till detta riverdance, knätofsar, trumsolon och zorba i schlagerkavalkaden. Man kan varken vara ute eller inne.

    SvaraRadera
  2. Glöm inte en tidning med korsord. Passar bra både på stranden (de få dagarna) och som tröst (de många). Glöm för guds skull inte solglasögonen. I ett land så nära Nordpolen blir man inte av med det jäkla ljuset på flera månader, och korsordstidningar har en benägenhet att vara väldigt vita. I alla fall innan man fyllt dem med ord och marginalanteckningar.

    SvaraRadera
  3. Kom Hit!!!
    Det finns ingen annan lösning. Inse att det är skrutt att frysa jämt. Emigrera till ett varmare land. Det är fruktansvärt att frysa och det borde vara förbjudet.
    Fast här är det svinkallt nu och jag har riktig ångest för den stundande vintern. Som tur var varar den bara i tre månader, så det går att stå ut. Du är välkommen när som helst.

    SvaraRadera