26 februari 2005

Hemuler siktade på Hornsgatan

Det är ingen större skillnad på Clear Eyes och Vital Eyes, men Bright Eyes är mer en lisa för öronen. Jag skulle behöva allt, en dag som denna.

Clear/Vital eyes köper man fritt överallt utom i Sverige. Dropparna är för farliga för svenskar. Bright Eyes får däremot komma in. Såg och hörde dem i Hultsfred. Efter tre-fyra dar på festivalen såg man en och annan som skulle behövt en droppe Clear Eyes eller två, hellre än ett flak bärsa till.

Känner mig missanpassad idag. Tittar man ut ser man bara ufon, och går man ut krockar man med hemvändande hemuler som tar sån plats. Såg dem korsa Hornsgatan, utrustade med heltäckande skyddskläder och hjälmar. Efter sig drog de plastsaker i snören. Gengångarstilen, stelt och dunsigt. Raka motsatsen till min egen cat walk mot Ica.

Både ufon och hemuler går IN när vi andra går UT. På somrarna ser man dem ligga avsvimmade eller springa efter bollar på stränderna, speciellt när solen står i zenit. De skyddar sig som fan, men bränner sig ändå. Vid två är de klara och går hem. När det är som kallast mitt i vintern går de också ut och har sig. När de trots sina skyddskläder ändå börjar frysa till is, säger dom det vanliga. Sommar som vinter, brända som frusna.

"Nej, nu får det nog allt räcka för idag!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar