7 april 2008

Knasbokning till Berlin

Nu har jag gjort det igen. Knasbokat. Köpt en flight från Barcelona till Berlin. Tänker att jag ska till Barcan på musikkör under midsommarhelgen, sen måste jag vila, och sen vill jag nog till Berlin och lite gatufest. När jag kan åka ner till Barcelona vet jag ju inte, inte heller vad jag vill efter Berlin. Roskilde, hem igen, Ios? Inte helt fel plats att välja att åka vidare ifrån.

9 kommentarer:

 1. Ios är aldrig fel plats. Möjligen i december...

  / Kenneth

  SvaraRadera
 2. Ios är rätt. När det inte blåser. Efter två blåsiga borde komma en lugn. Hittar ingen bra connection till Santorini, men det löser sig väl. Siktar in mig på första veckan i juli.

  SvaraRadera
 3. Då ses vi där!

  / K

  SvaraRadera
 4. ..börjar rentav längta till Grekland. Varför blir det så?

  SvaraRadera
 5. Åker man till Ios kan man ta en khaiki till Sikinos, en ö nästan utan turister. Var där för länge sedan och målade ett hus! Åkte hem och målade akvareller med motiv från ön. I maj 2007 var jag på Naxos, också en fin ö, men mera turistig, som Ios ungefär. Kul var det på Naxos men kvinnan jag hade med mig... vilken katastrof!

  SvaraRadera
 6. Skulle gärna åka både till Sikinios och Folegandros, men med nuvarande kassa läge med få båtar i trafik och flygbåtar som ställs in så snart det blåser - som det gjort de senaste åren - och med brist på prisvärda hotell på småöarna och barnfamiljer som bokar upp långt långt i förväg, så kan man inte längre kajka omkring, om man inte har väldigt mycket tid på sig. Man får hålla sig på stor-öarna.. Ja, vi är en och annan tjej som är ren katastrof ;)

  SvaraRadera
 7. Ha! Visst finns det katastroftjejer likaväl som katastrofkillar! Är nog en hygglig kandidat själv. Men inte är väl du en katastrof. Cool, calm, collected. Precis det därmed blåsten hände mig på Sikinos. Vi blev kvar 4 dagar för sjögången. Den stora katastrofen inträffade när Ouzon tog slut på ön! Vi hälsade på hos en fransk tandläkare på Ios, kallad Sapierre, egentligen Jean-Pierre. Han hade en kåk som låg uppe på berget, egen brygga etc. Häftigt!

  SvaraRadera
 8. På vilket sätt var det katastrof: att ouzon tog slut, eller var det katastrof för att ouzon dracks i såna mängder att den tog slut? Ouzokatastrof ha jag haft en, på Ios, som gav mig nicket "trainstation, trainstation", för att hitta vägen till tågstation var vad jag sysslade med under ouzoruset efter att ha gått vilse i buskarna utanför Ios club. Jag kände igen mig och ville bara direkt till London, men första bästa tåg.

  SvaraRadera
 9. Den första katastrofen var att vi drack för mycket ouzo. Det skapade i sig katastrof nr 2, som var ännu värre: Vi kunde inte fortsätta att dricka förmycket ouzo..... Ville du ta tåget på Ios? Till London???? Men hörru, hur micket Ouzo drack du egentligen?? Jag tycker man blir lite sliten av ouzo, får liksom lite strävaögonlock, på insidan alltså. Jag tittade på min fd svåger som såg alldeles suddig ut: Pavlos, you look blurred, are you drunk or something?

  Vi hade en fin båtresa från Naxos tillPiraeus. Resan ut var inte lika bra, rätt skvalpig och stora gossen 10 år blev sjösjuk.

  SvaraRadera