21 februari 2008

Färg på auran eller hellre riktigt smågodis

Facebooks tester är som smågodis, som man plockar i påsen utan att riktigt veta vad det är. Geggigast är de där man ska jämföra sig med sina vänner eller rösta på favoriter. De kletar och kladdar och ger dålig eftersmak, som ett kedjebrev, som man skickar vidare och bara vill glömma.

Idag svarade jag på några frågor för att få reda på vilken färg min aura har.
Jag gissade att den skulle bli till exempel lila. Sen valde jag mellan att bli revisor, sjuksköterska och konstnär, prickade i att jag blandar mig med mängden på fester, inte kommer överens i grupparbeten och vill ha världsfred. Vilken färg den har fick jag inte reda på eftersom jag inte ville skicka vidare till tio andra.

Sen tog jag bort auraapplikationen, och en där jag var 32 procent normal och en där jag blev röd, och tänkte på godiset, och att det räckte med två stycken rödsvarta saltsötgodisar för att komma i balans för mackätning, alla sorters, ZTV-nostalgi (för dottern), debatt om eventuell bojkott av OS i Kina och därifrån till min icke-aura i Facebook. Skickade en bild på de fyra kvarvarande godisarna till bloggen, men de blev kanske uppätna på vägen.

6 kommentarer:

 1. Så du finns också på Facebook. Hm, man kanske skulle dra igång en "hitta Coola Morsan"-operation där inne då.. *ler*...

  I alla fall, godiset i ditt förra inlägg så gott ut, skulle sitta fint nu som ett komplement till whiskyn jag smuttar på och chipsen jag knaprar på.

  SvaraRadera
 2. Facebook suger verkligen....kan vi inte ha ett socialt liv istället? men jag är också inne på facen varje dag...usch!!!

  SvaraRadera
 3. Var länge emot Facebook, ville inte gå med. Men för två veckor sedan så gick jag trots allt med. Hittar dock inte så många bekantar där inne, trots ett ivrigt letande.

  Det verkar som om mina vänner inte sitter så mycket vid sina datorer...

  SvaraRadera
 4. Balanskonstnären coolmorsan tycker att det mesta med facebook ändå är bra, men att roliga tjänster drunknar i lekarna.

  Men facebook är långsamt, och mail- och mess-funktionerna trista. Bättre än ingenting tycker jag, men jag behöver ju inte träffa på gamla klasskompisar och sådana. Mina närmsta polare från förr har inte skaffat dator ens, och förstår inte vad email ska vara bra för när det finns telefon.

  Mormorsvarning.

  SvaraRadera
 5. Jag VILL gilla Facebook men det mesta irriterar mig fortfarande. Bland annat det du beskriver, att allt skall skickas vidare till minst 10 pers hela tiden.

  Appropå tester online. Kommer snart med några testtips på min sida......

  SvaraRadera
 6. Tack, lite tester kanske skulle vara bra. Så att man äntligen får veta vem man är.. ;)

  Brukar alltid bli så jäkla absolut balans i alla tester. Typ 4 delar vatten, 4 delar eld, 3 delar jord och 2 delar luft..

  SvaraRadera