16 maj 2007

Stå till svars

Har hållit mig hela dan. Varje gång jag är på väg till toan kommer jag på nåt annat på vägen. Och nu är den givetvis upptagen. Jag har 1 meter papper att gå igenom som ligger löst, och 4 kassar utanför dörren. Kommer man nånsin igenom. Jag skulle kanske känna mig lätt och lycklig utan barlasten.

Hur gör ni som kan slänga alla papper? Tror ni inte att de kommer behövas nån dag när man ska stå till svars.... och bevisa nåt.

3 kommentarer:

  1. Slänger inget för gott men hivar ner allt i en kartong som det står 2007 på. Huller om buller, bara jag slipper se det mer. Så har jag också en liten trygghet i att OM det är något kan jag dyka ner i den där kartongen. Efter några år åker de ut, typ 5...eller 10. Hatar papper. Får utslag på själen.

    SvaraRadera
  2. ja... det är inte så svårt. efter jag suttit på toan, fibblat färdigt och torkat mig är liksom min brutala instinkt att slänga pappret (!) och spola. antar att det är en vana jag haft sen liten, kanske pappas uppfostran? hursomhelst, det kanske är dags för dig att börja nu. det kan ta tid att lära sig men tro på dig själv och ha tålamod så kommer det komma till dig när du minst anar det!

    PS. vi har två toaletter hemma om du glömt bort det. DS

    SvaraRadera
  3. Menar du att jag skulle spola ner fyra kassar..

    Den andra toan ligger så långt bort ibland.

    SvaraRadera