25 maj 2007

På nätet finns ingenting

På nätet finns ingenting utom "ett sladder av kunskapstrådar och irrläror tvinnade till ett blankt rep att strypa sig med", skriver Bengt Ohlsson på DN i en krönika.

Det repet är dessbättre väldigt o-analogt och något som nog bara Bengt själv ser. Istället kan man gotta sig åt hans nästan gulligt sura krönika med rubriken Jag ska bli analogare än Åsa-Nisse i DN på stan.

Bengt Ohlsson kommer nog tyvärr inte läsa kommentarena till nätversionen eftersom han dragit ut sladden och slutat med sånt här internetskit bland töntar och amatörer. Ha. Han kommer smygsurfa på jobbet under täckmantel att han bara ska kolla mailen.

Annika Tigers kommentar var den första jag läste och den säger ungefär vad jag också tycker.

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

  1. Jag tror ju om Åsa-Nisse hade levt i dag så hade han fattat galoppen med Internet :-).

    Annica

    SvaraRadera
  2. Dom flesta man känner fattar ju att man får ta allt man läser och hör med en nypa salt, och att man måste välja sin vägar, källor och kanaler. Journalister har en konstig idé om att de är skillnad på dom och resten, som att det skulle vara något naturligt i sig att en liten grupp har till uppgift att förse massorna med sållad och tillrättalagd information i ett fåtal kontrollerade kanaler. Nu informerar massor av folk massor av andra utan mellanled. Att det funnits relativ få anställningar i informations- eller kulturproducerande yrken betyder inte att önskan att bli hörd och uttrycka sig utanför byrålådan finns hos nästan varenda individ.

    SvaraRadera