31 maj 2007

Hos käftis

- Inget inget inget, men här måste vi titta närmre.. Ja, jag visste att en plomb gått sönder. Kan inte bita i dajm just där. Testar att slira omkring på potentiella bosättningar. Nära till tandläkaren, nära till allt faktiskt, utom träd.

8 kommentarer:

  1. Lika här inget, inget, inget, men det ilar i en visdomstand av värme varje gång jag äter ... dra ut 800 spänn eller rotfylla 3000 kr .. som att välja mellan pest eller kolera, juh! Har avbokat första tandläkartiden och har en ny nästa vecka, avbokar nog den oxå! Slirar omkring på andra sidan ... å har nära till träd, men ingenting annat! *s*

    Den där Rhodos resan var bra, skönt med värme! Men tekniskt fel på planet dit 4 tim+ försenat, å orkanvindar på hemvägen=inget plan alls på 10 timmar...Hmm, som tur är hinner jag oftast att glömma hur jobbigt det kan vara att resa, innan jag ger mig av nästa gång!

    SvaraRadera
  2. Som nån klok kollega sa idag. När det gäller tänder brukar det löna sig att inte skjuta upp.
    11 juni ska jag dit igen.

    Trist med flygstrul. Vilket bolag var det? Jag brukar undvika flighter som heter nåt på SK..

    SvaraRadera
  3. Ok, lyssnar på dig, borrar ur tanden 5 juni!

    Bokade Rhodosresan med Airtours som flyger med rätt så risiga plan, typ 12 års medelålder på Nordic Leisure maskinerna. Never again!

    SvaraRadera
  4. Man kan ju kolla upp vad bolagen har för flottor. SAS plan är också gamla. Gillar det inte.. Chartrade gamla superjettar är det värsta jag vet. Åkte med sån till Thailand i vintras. Inga problem på min vända, men hörde att planet fick problem några veckor senare. Det reparerade på arlanda medan passagerarna satt på planet och väntade i timmar.

    SvaraRadera
  5. Tand-beslut måste man ju fatta själv, och dom är inte kul. Det verkar ju vettigt att dra ut på sätt och vis, men inte så kul att ha en krater heller eller tänder som börjar röra på sig för att det blivit en plats ledig.

    SvaraRadera
  6. tecken på att en person är av en wayback generation: den skriver daim med J.

    SvaraRadera
  7. Just det, har inte en susning om hur daijm stavas. Och Japp finns bergis inte längre.

    Hur som haver, en annan har ju slutat med snasket.

    SvaraRadera
  8. Efter tandläkarbesöket idag känns beslutet rätt.

    SvaraRadera