18 april 2007

Dubbel espresso

Inte precis det roligaste att sitta i köpcentrum även om fikat är dyrt. Efter halva koppen kom jag på att jag inte röker och inte skulle få även om jag rökte. Armarna värker av heltid vid fel dator, jobbdator. Inget kul blir gjort.

(27 kronor för en dubbel espresso i Kista galleria. Det är som att det ska vara dyrt för att det ska kännas mer sofistikerat efter shoppingen. På Kaffe & Honung respektive Kaffebar på Hornsgatan kostar dubbel espresso 15 kronor, och då är vinsten per kopp ändå rejäl.)

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

 1. Hej!! Oj, det låter inge' vidare med värkande armar ... Jag vet, sitter också vid datorer hela dagarnar ... Har börjat gå med stavar på kvällarna och tar i så att jag redan slitit ut ett par gummikluttar. Thaimassage är rätt så effektivt och skönt det med! Hittat Thai-Sabai i Jakan. Toppen! Fast då får jag Thailandslängtan varje gång jag är där förstås!

  Hej Hopp!
  från Janne

  SvaraRadera
 2. Det är ju bra att hitta en bra massör, som förstår en. Det är ju inte meningen att de ska avreagera sig på en, som jag tycker en del massörer gör. Typ: nu ska den här j*a knutan bort på 30 minuter. Bank bank, knåd knåd.

  Om man på 20 år lyckats jobba ihop både nervtrassel och knutor så förväntar jag mig inte att det ska lösas upp på ett pass eller två.

  Jag blir galen här. Jag försöker hitta nån resa till helgen. Nåt varmt ställe i Europa där det inte blåser.

  SvaraRadera