10 september 2005

Jippi, det är lördag

Måste få förtydliga att jag inte är en person som flyr. Gillar lite extas hit och dit, men det är bara temporära utflykter. Jag är alltid med. Flyttar bara mitt centrum runt lite, och skulle trivas bäst med att ha fyra-fem olikartade hemorter.

Jag trivs verkligen inte så bra här i landet, men inser att jag skulle få problem med försörjningen utomlands. Däremot trivs jag jättebra hemma i lägenheten. Och det är därför jag är glad att det är lördag och inte behöver resa till Kista.

Folk dras inte som en magnet till mig och vill locka in mig i deras business, hur bra jag än skulle kunna vara på både det ena och andra. Jag ser för spetsig ut, tror jag.

Har märkt att jag blir bättre mottagen om jag klär mig i vitt. Då ser jag mycket snällare ut antagligen. Har också fått en lodrätt (koncentrations)rynka mellan ögonbrynen som gör att folk tycker att jag ser arg och missnöjd ut fastän jag är HELT AVSLAPPNAD och inte är ens irriterad. Den måste nog också tas bort om jag ska klara mig.

Sen så...

4 kommentarer:

 1. Vad roligt! Att det ar skillnad pa mottagandet beroende pa vilka farger du har! Jag har bara markt skillnad pa nar jag har linser o glasogon. maste forsoka att komma ihag att kolla fargerna...
  O jag har ocksa en vertikalrynka...

  SvaraRadera
 2. Vertikalrynka låter ju lite finare...

  SvaraRadera
 3. Ja men jag såg dig ju i verkligheten på Bloggforum, tyckte du såg väldigt cool och soft ut, inte ett dugg arg eller missnöjd.
  Möjligtvis hade du en air av lite (jag är så cool så kom inte för nära...) men det kanske bara var jag som kände mig osäker...
  Är fortfarande nyfiken på vad du jobbar med...
  mvh
  "AP"

  SvaraRadera
 4. Det är nog så att jag inte kastar mig över folk. Det kan väl uppfattas olika.
  Jag jobbar som informatör eller projektledare, för det mesta. Men jag är lite av mångsysslare i hjärtat. Jobbet känns inte som det viktigaste.

  SvaraRadera