15 september 2005

Como-status i septembers mitt

Läget? jorå

Senast var det såhär, och nu mitt-september ser det ut som följer. Ingen frågar, så det kanske är just därför jag måste skriva.

Civilstånd: Fortfarande oförändrat fri. Oväntad ointresserad av förändring. Provade en dejtingsajt några dar. Vet inte varför det tråkar ut mig så snabbt. Formen, formulären, de ändlösa presentationerna, och kanske bilderna. Deras bästa.. På Londonfronten ett sms då och då, som senast häromdan: "Just 2 let u know am still thinking of u". Jaha. Bra att veta.

Familjeliv: Den inneboende är tyst som en mus, och dottern likaså, för hon har varit hos sin pappa en vecka. Har räknat ut att dottern förfogar över 38 kvadratmeter, inneboenden över 34 och jag 40. Rättså rättvist.

Arbetsliv: 80%. 6 timmar om dan eller 4 dar i veckan. Vill hellre få det till 6 timmar om dan 4 dar i veckan men det blir 64% det... men jag har total koll, kanske tack vare min palm-pilot. I högsta hugg. Med dystra relationsdeckare (som får mig att tycka att saker ändå är rätt ok), do-it-listor, skriverier... och alarm.

Resplaner: London calling... som vanligt. 12 månader utan nu. Snart 13. Köpt biljett. Barcelona i november blir det kanske också. Har inte berättat för dottern att hon också är inbokad på Barcelonatrippen...

Bloggeriet: Höll på att fastna i fix- och trixarträsket i helgen, men när jag justerat de mindre blessyrerna lugnade jag ner mig. Mobil fotoblogg är nästa grej, men det lär dröja. Har inte ens en vettig kamera just nu. Den kan vara i ett paket från Aten, men lika gärna vara borta för gott.

Behövs kanske fler kategorier? Vad saknas?

Skönhet och förfall: Lite solbränna kvar, that's all. Mitt ynka smink och mina kläder är nog ointressant för flertalet. Ser ut som jag kommer direkt från Hultsfred varje dag. Gamla skinnjackans fel.

Nöjen och uteliv: Inte precis lattjo-lajbans och rajtan-tajtan just nu. Sparar mig. Håller mig. Gillar ju inte halvmessyrer och det är precis vad det blir här i Stockholm när halva gänget håglöst står ute på gatan och fryser. Och resten struttar omkring som vore det kontorsfika eller Friskis & Svettis istället för krog eller klubb eller pub.

Vänner: Stockholmsvännerna ligger i lä, i chock kanske, för mycket tråkigt har hänt. Verkar ha mina bästa vänner långt bort just nu. De närmsta tyr sig till varandra och pratar problem.

Sådärja, nu börjar jag på ny kula. Ny dag imorgon, ju. Och nu. Dags för bad.
Nu kom jag på vad som saknas...

6 kommentarer:

 1. Det finns i alla fall hopp om livet!

  SvaraRadera
 2. Istället för datingsiter, chatta lite, går ju så otroligt mkt snabbare att bilda sig en uppfattning om folk den vägen.
  Pröva dig fram lite försiktigt, visst ibland är det för mkt ensidigt sexprat där men långt ifrån alltid. Samla på dig några att prata vidare med på MSN och utveckla därifrån. Är man lite snabb i huvudet och även på tangentbordet så är det verkligen ett roligt sätt.Och man väljer ju faktiskt att vara anonym precis så länge som man själv vill. Jag tycker att de flesta har varit väldigt ärliga med vad de vill och om de är singlar eller inte, men visst jag kanske har haft tur. Hade jag bott i Stockholm hade jag kunnat haft många dater irl men nu bor jag ju 30 mil därifrån så... Jag är i din ålder.
  Värt att pröva !

  SvaraRadera
 3. Och VAR började du chatta? Nån typ av sammanhang måste man ju stega in i. Jag har msn, men de som ligger i listan vet jag inte ens vilka de är längre. Använder bara msn för att chatta lite med dottern från jobbet, då och då.

  SvaraRadera
 4. På Aftonbladets chat, man lär sig efterhand hur man manövrerar men börja med att välja 30+ på chatthus och sen 40+ (eller vad du tycker själv förstås...) på chattrum.
  Lycka till !

  SvaraRadera
 5. Ge inte upp dejtinsajterna. Jag är där till och från, ibland råkar man faktiskt springa in i någon intressant. Mitt knep har varit att inte ägna tid åt människor jag inte tycker verka vara roliga bara för att vara snäll. Det blev roligare när jag gallrade hårdare...
  Dessutom har jag skrivit en ganska hård presentation så att man gallrar bort några på så sätt också.

  Chatt-tipset kanske jag själv ska testa, för variation :)

  SvaraRadera
 6. Nickel: Hård presentation, på vilket sätt? Det enda som hjälper i min presentation är att dra av 10 år på åldern, minst. Men jag är förundrad över att de 10 år yngre männen ser ut att vara 10 år äldre än jag. Jag förstår inte...

  Har du tips på nån dejtingsajt där det är lite fart och inte så omständligt med vipperi hit och dit?

  SvaraRadera