24 augusti 2005

Status augusti

SLUTET-AV-AUGUSTI-STATUS

Civilstånd: Oförändrat fri. Funderar på att annonsera. Fast... jag vet inte. Lite för trasslig-krasslig är jag. Det värsta tänkbara i parsamhetsgenren just nu skulle vara att behöva gå på en dejt. Det så kallade X-et i London bjöd in mig för några veckor sen, men nu är det helt tyst på Londonfronten. Kanske bäst så. Vill inte kära ner mig igen egentligen. Risk finns ju.

Familjeliv: Den hemmaboende tonåringen har börjat bo en vecka i månaden hos sin pappa efter två år här hos mig på i stort sett heltid. Ska hyra ut ett av rummen hemma från torsdag och framåt. Synd bara att man sett Ensam ung dom söker...

Jobb: Våren knagglade sig fram, kunde vara sjukskriven, men trodde det var bättre att jobba på ändå. Gick ner till halvtid i juni. Går upp till 80% nu. 6 timmar om dan eller 4 dar i veckan. Just fått nytt projektjobb som börjar den 26:e. Misslyckades alltså inte helt i vintas och våras eftersom jag fått nya uppdrag av samma gäng.

Studier: Vafan. Egentligen vill jag hellre plugga än jobba just nu. Har aldrig pluggat på heltid, bara jobbat i ett svep (och pluggat lite på sidan av) sen jag var 20. Men vad vill jag med det?
Komplettera så att de lösa universitetståtarna till slut blir 120, så att jag kan läsa de där roliga kurserna som alltid kräver 120 poäng? Just precis. Men hur kul är det att utbilda sig färdigt till nåt man jobbat med i över 20 år? Astråkigt helt enkelt. Läggs ned.
Men jag är helt inne på att lära mig grekiska och spanska. Ska skaffa mp3:or och e-böcker och möjligen anmäla mig till kvällskurs i grekiska. Har anmält mig till en distanskurs som jag ämnar läsa inför tänkt långresa, om det nu finns plats på kursen.

Med palm-piloten i högsta hugg läser jag nu mer än dubbelt så mycket som innan och är näranog på g att skaffa lånekort på biblioteket.

Resplaner: London calling.. Åker kanske på lördag, om vädret vill, om nya hyresgästen är snäll, om dottern sköter sig, om, om om. Har musikabstinens, dansabstinens, ha-kul-abstinens, sitta-ifred-och-skriva-abstinens. Börjar plantera hos dottern att jag kan komma att vara bortrest från januari till och med mars. Måste stanna hösten i stan och reda ut saker. Och jobba. Sen så kanske.

Annat som jag förstås måste göra i höst är att fixa till bloggen med design, kategorier och bilder, men jag vill inte fastna i fix- och trix-träsket. Men man kanske måste för att kunna baxa den dit man vill och kunna snygg-blogga mobilt med bilder och hela köret...

7 kommentarer:

 1. Jag har en kompis som dejtat via webben o hittat mannen i sitt liv. O innan dess traffade hon manga treliga...fast bast ar det val att resa bort da far man ju sa mycket pa en gang-stimulans, inspiration, viss anonymitet, oftast oppnare manniskor, andra miljoer osv osv! Fast da maste du ju fixa till bloggen sa att du kan distansblogga for vi vill ju hora hur du har det!!

  SvaraRadera
 2. trevliga skulle det ju vara

  SvaraRadera
 3. Har inte fått grepp om vad du jobbar med, även om du inte vill säga exakt var kan du väl berätta lite mer.
  mvh
  "AP"

  SvaraRadera
 4. Din blogg som är så hel och ren!? Vad vill du göra för ändringar?

  SvaraRadera
 5. Sandra:
  Hi-hi. Verkligen? Hel och ren! Nybadad liksom.

  Det är okej utan kategorier, men skulle vilja *grovsortera*, använda bilder på ett enkelt sätt. Ofta har jag en serie bilder och vill att då man klickar på bilden får ett blädderbart litet blädderbart bildreportage med texter. Jaja. Det är inte så viktigt. Gillar ju din blogg som verkligen är rakt på sak, rolig och lätt att läsa.
  /como

  SvaraRadera
 6. Ursäkta stammandet i texten ovan...
  för mycket blädder.

  SvaraRadera