19 juni 2005

Söndag kväll i grilloset från drömmannen

Dottern kommer hem från Hultsfred och har inte sovit på 3-4 dygn.
Vad händer? JAG somnar.

Skulle bara vila lite, en liten liten stund. Väcktes av L och klockan var 9 och jag trodde det var måndag och att jag försovit mig ordentligt.

Missar det roliga i det gröna ikväll igen förstås. Jag får lägga ner det där med att gå ut och lyssna på musik. Inte kan jag cykla iväg till Vasastan såhär groggy. En timme har det tagit att bara få bort gruskänslan i ögonen.

Och varför är alla evenemang på söndagar och tisdagar när man har kundmöten eller utvecklingssamtal med chefen tidigt dan därpå? Det är ingen som helst tajming på mig.

Mannen därnere, ni vet den nyupptäckte drömmannen som jag än så länge bara sett uppifrån min balkong, grillar och dricker vin med vänner på terassen. Här finns däremot ingen middag alls idag, och dottern har gått ut för att träffa kompisar

4 kommentarer:

  1. Då återstår bara att gå ner herr D och fråga om du får vara med och leka.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle kunna tappa ner en kudde eller nåt, som jag har anledning att gå ner och hämta.

    Sist jag tappade en kudde försvann jag bara. Sa inget till ungarna, tog trapporna ner för att hämta kudden, och sen hissen upp, men hissen fastnade mellan två våningar och jag hade inte mobilen med mig. Det tog ett tag innan nån av ungarna märkte att jag var borta... och sen fick jag vänta länge på hissjouren.

    SvaraRadera
  3. Dom kanske är fulla? Då är det ett perfekt tillfälle att bara glida förbi på tex kuddtricket. Dagen efter: Och sen kom grannen förbi, hon var astrevlig, nej jag kommer inte riktigt ihåg hur det gick till... Och så är man kompisar! En gång klättrade jag in på en fest via ett fönster och låtsades att jag bodde i lägenheten bredvid tills jag blev avslöjad av han som hade lägenheten bredvid. (Jag var tonåring what can I say)

    SvaraRadera
  4. Tar gärna emot alla tips. Är tyvärr helkass som skådis, så jag måste nog SUPA TILL ordentligt för att göra nåt riktigt knasigt.

    Så var det när jag var på luff med en kille och bodde på vandrarhem i Aten. På natten försvann jag till toan och kom aldrig tillbaka. Han letade och letade och till slut hittade han mig. Då hade jag krupit ner hos nån annan kille, som var lite förvånad, men inte oäven.

    SvaraRadera