21 februari 2005

Så vart ska coola morsan åka?

Har börjat fastna på resesajterna igen. Det är som ett gift. Nu planerar jag plötsligt två resor i mars eftersom jag inte kunde bestämma mig för en. Funderar på att inleda med en vecka med ungarna för att få ljus, sol och bad efter allt mörker. Och sen ta en terpeftisk ensamresa till Jamaica mot slutet av mars.

Men vart åker man som vild och slö singelmorsa med ungar på 16 och 20?

Thailand och Indien ligger för långt bort för en vecka. Ingen av oss vill heller sitta fast på nån hotellanläggning ute på nån vischa med kära par och barnfamiljer. Det saknas recensioner av publiken på semesterorterna. Undrar om det finns nån bra blogg där någon i ungefär min situation skrivit om resor hit och dit?

Playa del Carmen hade varit perfekt, men dit går bara 2-veckorsresor, som ändå är slutsålda. Undrar nu hur Sharm el Sheik är. Har inte funderat på Egypten förut, tänkt att det blir för jobbigt för dottern i Egypten. Men om storebrorsan följer med är det kanske okej. Är Hurghada roligare och finare än Sharm el Sheik? Är Kanarieöarna ens att tänka på? Och hur är Agadir och hur är det att bo några dar i Marrakesh?

Har du några bra tips på resor eller resebloggar, så maila gärna, eller kommentera. Tack. Tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar