27 juni 2008

7 klubbar gånger 7 dagar är 49 partyn i veckan


Affishuppsättare på mitt cortadoställe

Varje party har egen affish och flyers och allt ska designas, tryckas och delas ut och klistras upp så att ingen kan missa vad som händer ikväll eller imorgon. Vilken klubb och vilken dag beror på tycke och smak. Vill man klä ut sig kan man ta latrojaspace och är man kinky eller till låtsas vara kan man gå på nån variant på pacha och vill man se snyggingar ha sex till musiken finns nån special på el devino.
Pure pacha ska jag på. Säkert bara jag som ska dit. Skulle vara så typiskt. På bora-bora på den bossa-stranden kan man parta helt gratis och sandigt barfota i blöt bikini direkt från stranden. Tonåringarna har inte råd med inträden på 3-400 kronor och 8 euro för att glas vatten, läsk eller öl.

För första gången har nån på en klubb bommat några klunkar cocacola. Det var på el divino det.
[länkar upp så småningom]

2 kommentarer:

 1. Hej Eva

  Jag tycker du verkar skitball och skittuff, och varje gång jag läser din blogg så tänker jag "Jag ska bli mer som hon". Försök att inte ta åt dig av tråkmånsarna på ditt jobb, eller din familj (om jag nu inte har missuppfattat allt), utan fortsätt som du gör.

  SvaraRadera
 2. Tack tack. Kul att man kan inspirera till lite tuffhet, även om jag nu inte alls är sån.
  Jag verkligen lider av mitt tråkiga och påtvingat konventionella arbetssätt där man ska glo i en _stationärt_ placerad låtsasbärbar - och tycker det är tråkigt att jag inte har några polare som verkar tycka om samma saker som jag. Och diverse sparsamhet och parsamhet går före allt, verkar det som..
  Det känns som jag får göra allt själv - eller anpassa mig helt efter andra. Och det sistnämnda har jag gjort oräkneliga semestrar. Haft rollerna assistent och biträde, reseledare och/eller sällskapsdam. Det blir lätt så. ;)

  SvaraRadera