3 november 2007

Mycket som låter

Mycket som låter lite. Eller lite som låter mycket. När man ligger i mörkret blir varje droppe som boppar mot balkongräcket rätt hög. Hör snarklingar, bilar långt bort och nyss en sparkburk från tantolunden. Skulle vilja sätta på datorn och skriva ut. Är två sekunder lycklig och sen slår det mig snabbt hur olycklig jag är, som ett batteri som håller på att ta slut som därför slår upp i glädjefnatt innan det går ner på slut. Har bråkat med föräldrarna var och en för sig.
De fattar visst inte att det är jag som fyller år, inte dom som ska önska sig. En vägrar gå på den restaurangen, en tycker att jag inte kan bjuda hem folk på drop-in-skumpa eftersom vissa ju inte ska behöva åka hela vägen in från förorten om de inte får lagad mat, en sittplats vid bordet och rödvin.

6 kommentarer:

 1. Stå på dig, och ha inte dåligt samvete för det. Magdalena Ribbing och jag tycker att gästerna som ska vara tacksamma för att de blir bjudna, och inte ställa en massa krav.

  Grattis på födelsedan förresten, när den nu bli.

  SvaraRadera
 2. Haller med !!!!!

  Hatar nar andra ska ha synpunkter pa hur jag ska fira min egen fodelsedag, min mamma ar varldsmastare pa det.
  Fick just en timme over eftersom vi inte fattat att det blev vintertid i USA i natt.

  SvaraRadera
 3. Grattis igen - hoppas festen blev lyckad!

  SvaraRadera
 4. Tack tack, Mattias, hoppas er ölfest blir kul också. Det blev rätt lugnt här, gråmåndag i november och allt, men mysigt, och bara hälften av skumpan gick åt men nästan all mat.

  SvaraRadera
 5. GRATTIS !!!

  Förlåt att jag har så djäkla superdålig koll, men har du skumpa kvar så....*S*

  SvaraRadera
 6. Tricky: Välkommen, än finns det bubbel kvar så passa på, verkligen! Tänkte sälja tillbaka en del till systemet när panka veckan kommer, men det är ju rätt tungt.. man tar inte med 20 flaskor på vägen till jobbet precis.

  SvaraRadera