13 oktober 2007

Bloggvingel med nötter

Alltid försenad. Igår kom jag mer än två timmar försent till att fira bloggens 6-årsdag på Mosebacke med Blind höna med flera. När jag kom in i Södra bar (Sodra kan det väl bara inte heta?) kände jag inte igen en enda människa. Det var bara panshisar som vinglade/minglade i rummet och ingen kände igen mig heller.
Tänkte, fasen vilka gamla typer de där bloggarna är...

Fast sen när publiken gick tillbaka in till föreställningen efter pausen i baren såg man ett litet gäng som kanske kunde vara the ones.

Nej, idag är det inte bra med mig. Tål jag efterfester? Svaret är nej.
Måste äta indiskt inom en timme för att inte gå under. Igår var vi flera som bara åt nötter till drinkarna efter att inte ha ätit på hela dagen, och det kan inte rekommenderas.
Lotten skriver mer om träffen och svälten här.

6 kommentarer:

 1. Jag tog en kexchoklad på perrongen vid midnatt, för att ge alla nötterna lite sällskap. Det hjälpte inte. Får nog haka på de förståndiga människorna till restaurangen nästa gång. År 2013 eller när det nu kan bli.

  SvaraRadera
 2. Nu först har jag ätit. Gott gott. Nästa bloggträff får man ta med sig matsäck för säkerhets skull.
  /como

  SvaraRadera
 3. Jag var jättehungrig när jag kom hem så det fick bli en macka. Min blogg fyller sex år 2009 så det kan bli en nästa gång redan då (fast ett femårsjubileum borde gå lika bra). Då ska jag försöka se till att hälsa på alla, vilket jag var dålig på i fredags.

  SvaraRadera
 4. Man har sina dagar. Jag lyckades flytta runt lite den här gången. Min blogg fyller 6 år först 2011, men det är knappast nåt att fira med tanke på hur den började. Men det lär bli fler bloggöl här och där.
  /como

  SvaraRadera
 5. Tyckte väl jag kände igen dig när du satt och pratade med Lotten!

  Sorry - drar nog upp åldersnivån lite på de fräscha bloggarna.... :) Har sällan sett så många på en gång!

  SvaraRadera
 6. Äsch, det var ju teaterpubliken som var lite fööör homogen. Hade inte en aning om att det var teaterpaus just när jag kom.
  Vad som spelades vet jag inte.

  SvaraRadera