23 juli 2007

Dags igen

Så nu har jag varit hemma snart en vecka och min in- och-avvänjning till Stockholm var längre än vanligt. 6 dar istället för 2-3. Nu skulle en solvecka på Skiathos sitta fint, tycker jag. Bara vila, läsa och sola. Inte vara på vuxenkollo. Flyget går dock redan 7.30 imorgon bitti, så sista minuten är lite väl sent påtänkt.

2 kommentarer:

  1. Hej! En solvecka i Grekland är ingen höjdare just nu!!! (Torsdag 26 juli) Kom nyss hem från Karpathos. 43 grader varmt! Det är faktiskt lite för mycket av den sköna värmen. Men nu fryser jag istället här hemma... Det är visst aldrig helt bra! *s*

    SvaraRadera
  2. Jag lyckades pricka in kylveckorna i Grekland. Det var bara 27-29 grader de två veckorna jag var där och rätt blåsigt, men innan hade det varit extrem värmebölja, som nu och helt vindstilla och folk kunde inte göra annat än att vara i medelhavet precis hela tiden.
    Över 40 är för mycket. Man orkar ingenting.
    Ingen ordning på vädret. Folk verkar tycka att det är bra att det blir lite varmare pga av klimatförändringar, men räknar inte med att det ska vara ett ständigt molntäcke och översvämmade floder och regn i veckor alt. värmeböljor med brinnande skogar.

    SvaraRadera