27 juli 2007

20 kvadrat tak

Glad att ha tak över huvudet men fick för mig att det skulle vara vitt, kritivitt. Har nu nästan kommit fram till att halva taket är klart. Men. Inser. Det är flammigt. Tak suger.

---- Skickat från mobileon

6 kommentarer:

  1. Hur går det ..? Får du nån' ordning på taket..? Själv borde jag måla mitt sovrum, har 3 färgprover kletade på väggarna just nu ... och gillar inget av dom, juh!

    Janne-som-heter-Buspappan-nu

    SvaraRadera
  2. Tak är ju lätt på så sätt att om man valt vit takfärg, så är det den man håller sig till, lager efter lager efter lager.
    En av väggarna däremot var först vit, sen rosa, sen nånting nytt som blev för lila och för ljust.
    Vad har du för färgpalett på väggen just nu då?

    SvaraRadera
  3. Min tanke, för ett år sen', var att måla sovrummet i ganska mörk färg, just för att få det mörkt där. Har provmålat ett par kvadrat med färgen läppstift, nån' nyans av typ mörkrött-plommonaktig färg och två brun -mörk bruna färger ... men, men nu tror jag att jag vill ha det ljusare! *s* Tur att jag inte målade om förut, då! Fast den där j..vla läppstiftsfärgen har jag ju köpt förstås .. flera liter! Jag är ganska bra på det praktiska att fixa, men färgval å sånt' ..Uggh!

    SvaraRadera
  4. Läppstift på väggarna kan väl ha sin tjusning, men kanske inte om hela väggen har det. Mitt sovrum var när jag flyttade in för 7 år sen extremt störigt. Tre väggar var mintgröna och ena långväggen hade fondtapet som var isblå med rosa och gröna blommor.
    Jag målade över allt med vitt och kunde pusta ut.

    På natten är sovrummet alldeles för ljust. Har kommit så långt som att jag börjat fundera på att skaffa en mörk gardin.. så här lagom när det börjar dra ihop sig mot tvångsflytt.

    SvaraRadera
  5. Du skrev något om ombildning till bostadsrätter förut. Är det därför du känner dig tvingad att flytta..? Och hur lätt är det..?!

    SvaraRadera
  6. Ja, blir det bostadsrätter här måste jag köpa ut lägenheten för upp mot 4 miljoner. Det är inte i linje med hur jag vill se min framtida ekonomi, som en enda stor skuld, som man måste slita som en galning för att betala, bara för att bo där jag redan bor.

    SvaraRadera