13 mars 2007

Bildmiss. Mitt namn är Ms Bildmiss


Tidig vår sedd från balkong med nyinställd kamera.

Jaha. Kommit typ till sidan 56 i kameramanualen. Inser att alla bilder från resan är tagna med lägre kvalitet än möjligt. N står tydligen för 1,3 mb, men borde tagits med F, 3,4 mb. Hade inte hittat inställningen, eller snarare inte reagerat på ordet "frames" och trodde högsta pixelkvalitet räckte. Borde vetat bättre.
Posted by Picasa

5 kommentarer:

  1. Trodde först att det var Thailand! Jag har nog inte fattat att du kommit hem...Rätt likt på ett sätt!

    SvaraRadera
  2. Har inte heller fattat det. På kryssningen i helgen trodde jag att jag var på nåt party i Thailand. Kändes lite likadant.
    Jag förundrades över att alla pratade och förstod svenska.

    SvaraRadera
  3. Min manual till min nya kamera är tyvärr på engelska. Jag har kommit till sidan 23 och inser att jag aldrig kommer att kunna utnyttja kameran fullt ut. Jag får testa mig fram, men det känns fördjävligt att missa finesser som skulle göra bilderna bättre, nja lite bättre - jag är ingen mästerfotograf :-).

    Annica

    SvaraRadera
  4. Trist att ha manual på engelska. Min manual är dessbättre på svenska, men språket i kamereran engelska. Alternativen är utöver det 4 språk med helt obegripliga skrivtecken, ryska, turkiska, portugisiska, italienska, holländska, franska och spanska. Inte undra på att jag fick rabatt och minneskortet på köpet..

    Jag kommer kämpa vidare. 160 sidor och inget sökordsindex.

    SvaraRadera
  5. Det går alltid att hitta support på internet eller manual.Om jag visste vilken kamera ni snacka om så skulle länken varit här på studs.Annars kan du och Annica byta manual,svensk/engelska om det hjälper.Fast jag skulle nog behålla den svenska ha ha./Jompa

    SvaraRadera