23 februari 2007

Fran Bangkokhelvettestrafik till tutig landsbygd

Fredag. Vaknade kl 7 i Bangkok och betedde mig som typisk semestrande citytyp. At till exempel frukost vid 10 - efter att ha utrattat arenden. Manga timmar senare ar jag extremt trott pa stora stader, har akt i timmar genom Bangkok och flugit och sitter istallet pa ett 24/timmarsoppet internetstalle ute pa landet, och.. jobbar lite. Klockan ar over 2 pa natten. Thaitjejen som arbetar har har lurar pa sig och sjunger. Lugnt. Mitt satt att fejsa partyorten Chaweng. Trafiken ar en susning jamfort med bangkok, men jag tror att tutande ar forbjudet i storstan. Inte en tuta horde jag trots alla trafikstockningar.
Har tutas det vilt. For att de vill ge en taxi, for att man inte ska bli overkord, for att saga hej eller dra at helvette. Ungefar.

2 kommentarer:

  1. Undrar ju vad som händer....förstår väl att du softar i Chaweng nu....på beachen och så....neej jag är inte avundsjuk alls...jo hur mkt som helt...men ha kul och missa inte Coco Blues bar....bra livemusik och vem vet om han sångaren kanske är kvar fortfarande...*L*.

    SvaraRadera
  2. Softar och softar.. faktum ar att jag bara har varit i Chaweng i tva dagar. Mycket har andrats sen forra aret sa man ar alltid lost. Stackars dom som skriver guidebocker som blir inaktuella sa snart de tryckts.

    SvaraRadera