5 januari 2007

Materia gör mig glad

Materia materia. På ett dygn har man blivit fullkomligt van vid ett sprillans kylskåp och är precis lika lycklig/olycklig som innan. Tack vare frysbytet fått ett paket kvarglömda kräftor tinas upp. Man kan ju alltid låtsas att allt detta mörker är en evig augustikväll i goda vänners lag..
Fast stå ensam i köket och knäcka en klo vid diskbänken är inte sådär jätteromantiskt.

4 kommentarer:

  1. Det där känner jag igen så väl: först känner man sig rik och lyxig som en sultan i ett par dagar, sen plötsligt är man bara en vanlig dammig ägare av en frys/micro/pastamaskin eller vad det nu är.

    Men jag har iallafall utmanat dig!
    Gör det bara om du tycker det är roligt och har tid, jag brukar aldrig utmana och skicka kedjebrev så jag förstår precis om du inte hinner.

    SvaraRadera
  2. Glöm inte supen. Intala dig själv att det inte är en slump att du fick kräftor i kväll....se det som att du skall firas för att du är så himla bra och det räcker med dig och kylen just nu!!
    ...eller nåt....
    flumnike

    SvaraRadera
  3. Jag fasar för den dagen jag ska byta frys (vilket blir rätt snart) - tror det ligger en massa gammalt sen jag rensade sist. Och jag VET att det finns minst ett paket kräftor där.

    SvaraRadera
  4. Anna: När jag funderar på fem saker blir det bara fem lögner, dom är roligare..

    Nike: Tack för superba råd.

    Christina: En del grejer får man helt enkelt slänga utan att titta för mycket. Värre var _under_ kyl och frys.. Där kom man inte undan.

    SvaraRadera