2 januari 2007

2005, 2003, 2004, Tidigt, 2000, 1999

En rad pärmar i hyllan förundrar:

IMGP2694

Läser etiketterna: 2005, 2003, 2004, Nuvarande bostad/bostadsbyte, Tidigt, 2000, 1999, 1998, Inköpt/kvitton garantier..

Va, är det där garantikvitton och sånt finns? Har jag verkligen tänkt så? Hm. Har aldrig sett pärmen förut..

Tidigt. Vad är det? Varför inte en pärm med Sent? Och vart tog 2001 och 2002 vägen?

Nu har jag fixat pärm för 2007.

4 kommentarer:

  1. Problemet med att försöka vara ordningsam blir ju just detta att man inte kommer ihåg att man satt in vissa papper i en pärm öht och alltså inte ens försöker leta.
    Kommer man ihåg a t t man satt in det så minns man inte v a r, så är det för mig, massor av pärmar och snygga vita boxar med etiketter, snyggt travade på varann men jag har ingen aning om vad som finns där längre.

    SvaraRadera
  2. Du är ordningsam du som har pärmar. Jag har papplådor...Två år i varje. Helt omöjligt...Sparar dem för att jag lärt mig att man skall spara alla papper i 10 år. Finns det ö.h.t. något strukturerat system för ordning som fungerar, varje dag och hela tiden in i framtiden. Finns det människor som har full koll??
    Gott Nytt År !!!

    SvaraRadera
  3. Jag har lådor med foton, pärmar med foton, och jobbpapper i diverse jättehögar. Har en halvmeter ekonomihög som jag verkligen avskyr men den ligger inne i ett skåp och jag rotar fram den bara precis vid deklaration. Ingen ordning alls där.
    I pärmarna på bilden sätter jag osorterat *trevligare* saker som jag vill spara, t ex brev, kort man fått, resplaner, udda bilder.
    Inte är det 10 år för privatpersoner. Högst 5! Vad är det man skulle behöva bevisa, egentligen, genom att spara?

    SvaraRadera
  4. Det är just det här jag kämpar emot hela tiden ...högar med papper. Hur gör man... finns det ingen som kan hjälpa oss!!

    SvaraRadera