11 november 2006

Bli som ny i bloggen?

Nu blir man direkt uppmanad att byta till nya versionen av blogger. Kanske passar det bra idag, så försvinner allt i bloggen. POFF! Borta! Bytt är bytt. Är det nån som lyckats med att gå över till nya med bibehållet innehåll i sin blogg?

4 kommentarer:

 1. På tal om något helt annat - mitt letande efter festlokaler. Jag funderar på Patricia, du brukar väl gå dit, har jag för mig att jag har läst. Fast är det bara söndagar som gäller?

  SvaraRadera
 2. Ska du byta till Beta? Har också funderat på det men har inte riktigt insett vad som är fördelarna med det jämfört med den "vanliga" versionen av Blogger. Vet du vilka skillnaderna är?

  SvaraRadera
 3. Tbfkaehm: Söndagar är gaykväll. I övrigt är väl Patricia öppet onsdag till lördag tror jag, och man kan nog boka hela båten för större fester, annars är det ju restaurangen som man alltid kan boka för så många man är. Kolla hemsidan!

  becka: Jag tror betan är stabilare och enklare att modifiera, dvs de olika modulerna t ex i kolumnen kan man lättare lägga till och flytta runt och man slipper i mångt och mycket sitta med kod.

  SvaraRadera
 4. Jag bytte, men skrev fel på en bokstav i mejl-adressen, så det var lite pyssel och svett att komma tillbaka till sin egen blogg..

  SvaraRadera