17 april 2006

Dejtat?

Gick in och tog en öl på vägen hem från Ica-handlingen igår, och började prata med killen brevid i baren. Eller han med mig. Om Venezuela - av allt. En resenär! Han hade gjort just den resan som jag har tänkt göra.

Berättade att jag skulle till ett ställe i Gamla stan senare. Och han hakade på. Nu var stället inget för nån över 19, så vi gick vidare. Känner mig aningen förvirrad. Sällan jag blir intresserad, men blev det faktiskt.

Följde dock inte med honom upp till honom på hemvägen. Han är granne nåt kvarter bort. Jag är nog inte riktigt klok. Så jävla osäker nuförtiden. Tror bara inte att nån kan vara intresserad av mig.

2 kommentarer:

  1. om du kollar dina besökare så vet du att jag läser hela tiden...och varför skulle ingen vara intresserad...men kom igen...du är ju såå cool...gå så där på en bar själv...sånt brukade jag öva på när jag var drygt 20, sen övade jag faktiskt på att resa ensam också och det var ju jättekul, kom av mig sen, kanske dax att ta upp det igen. Lycka till och inse att du är hur attraktiv som helst !!

    SvaraRadera
  2. Tack, det kanske inte är så illa. Men självförtroendet är ändå i botten.
    Vet att många bloggare har stenkoll på vilka som är inne och läser, men jag har noll koll utöver kommentarerna. Jag fick nåt fel på min statistik och fick 0 läsare dag efter dag vecka efter vecka.

    SvaraRadera