20 september 2005

Ny enradare från London

Ny enradare från det så kallade x-et under kvällen. Han frågade och jag berättade att jag åker till London i slutet av månaden:
"That gt news come + stay with me. lv alex u r welcome"
Otrolig kille det där. Rätt färgstark IRL iaf, som det heter. Kanske skulle publicera en bild på honom.
Med varningstext.

3 kommentarer:

 1. Bra idé, det där med bild och varningstext.. jag har några jag kan bidra med också !!
  Har faktiskt sakta och litelite ändrat inställning, kan inte riktigt förklara vad som hänt, kanske har jag skrivit av mig så mkt nu så... men jag tycker att om du verkligen känner för det så åk och "stay with him". Ta emot det som livet ger även om det inte ser ut exakt så som du vill, även om det kanske är lite naggat i kanten så kan det smaka bra ändå.
  Jag vet inte varför jag hellre använder uttrycket "ta emot det livet ger" än det mer vanliga "ta för dig av det livet har att erbjuda", det finns kanske ett mått av ödmjukhet där, livet ger det är inte vi som tar...
  kram
  "AP"

  SvaraRadera
 2. Klokt. Jag kan säga att jag inte har några skrupler när det gäller just honom. Gillar hans sällskap men förväntar mig ingenting alls. Vill inte ha honom, som det heter. Men lite skoj skadar ju inte.

  SvaraRadera
 3. Varningstext :) Haha, det funkar inte iallafall. Kolla på ciggpaketen... Men nu finns ju möjligheten till behandling och avvänjning hos FI. :)

  SvaraRadera