20 september 2005

Alla dessa män.. eh kameror

Alla dessa kameror.

Andra tjejer kan skriva om sig och alla sina före detta och nuvarande försök med män.

Jag skulle kunna skriva om alla kameror som tjäntat en tid och sen passerat. Omkring mig och kameran har det väl för det mesta kretsat nån man också, som man skulle kunna nämna med lite läckra detaljer, och givetvis egentagna bilder.
Har till och med toto på killen som tog min oskuld... :) Han var hippie då, nu är han träningsfreak, precis som Mick Jagger.

Undrar nu vad den snälla greken Panagyotis egentligen har gjort med min väska därnere i Aten. Han skulle ha skickat den (med kameran i) för två veckor sen. Nu har han gått upp i rök. Jag har mailat och sms:at att han både ska få ersättning för porto och en hittelön. Men det är tyst.

Ska förresten satsa på en riktigt brakamera snart. Vill få totalkoll över skärpa och exponering. Den jag kör på nu är en Minolta Dimage x60, en liten slinka-ner-i-fickan-pryl. Rätt snabb och kul, men svårt att ta bilder som kräver lång exponeringstid. Det blir bara inte skarpt, även om man tar stöd av en stabbig man eller nåt annat stumt.

2 kommentarer:

  1. Har en Minolta Dimage Xt, också en slinkanerifickan-variant...Hade tänkt ta kort på Kista Sciencetower i helgen, men glömde bort det...*s*
    Allt väl annars?

    SvaraRadera
  2. Just det, man skulle kanske ta lite bilder på tornet.. :)

    Läget ok.

    SvaraRadera