14 juni 2005

Till Hultsfred utan mig

Dotterns Hultsfredsbiljett i hamn. Oron över att det inte skulle ordna sig är äver.Nu oroar jag mig istället för hur allt ska gå på festivalen. Kommer med råd. Gör inte så, se upp för det, gör så... ladda mobilen... ficklampa... undvik trängseln... akta dig för...
Själv får jag väl åka till Roskilde. Där det är fler överåriga.

8 kommentarer:

 1. Skönt att det löste sig med biljetten, synd att det ska bli så hetsigt på nätet och att allt blir så komersiellt...
  Att du oroar dig för dottern och själva konsert-biten, det förstår jag, min son är 2 år och jag oroar mig redan för framtida konserter...däremot längtar jag efter att få ta med honom till Barcelona ;0)

  SvaraRadera
 2. CM du får gärna hänga med på en skogsfest i sommar om du känner för det :)

  SvaraRadera
 3. maruchka: väl tidigt att oroa sig, ja menar, nio år i grundskolan kommer först...

  petter: Skogsfest? Vad gör man på en sån?

  SvaraRadera
 4. Grattis! Bra att det fixade sig. Hon klarar sig nog utmärkt, det gör de flesta. Själv ser jag fram emot Wacken (www.wacken.com) i augusti!

  SvaraRadera
 5. Mullefester och Wacken är nya saker för mig! Berätta.

  Jag ser fram mot gamla Nottan i augusti. Och så gillar jag Pride också eftersom det festplatsen ligger precis granne, och jag är den perfekta Pride-grannen.

  SvaraRadera
 6. CM: lite tillbaka till skogsmulle-stadiet, man kan antingen dansa till solen går upp eller så kan man sitta i chillouten, lyssna på lugn härlig musik och va social (åxå till solen går upp) eller kombinera de två. sonen går på mulle, han kan ju inte ha fel :)

  SvaraRadera
 7. Du pratar om ett litet skogs-rejv alltså ;-) För vuxna?

  SvaraRadera
 8. precis, det finns ingen övre åldersgräns :) men genomsnittsåldern ligger nog på 25-30. Vi tillhör väl inte målgruppen åldersmässigt, men va spelar det för roll.

  SvaraRadera