19 februari 2005

Nya heta coola morsan ikväll?

Nya heta Sanna som såg ut som en liten tant har fått hjälp att bli riktig kvinna.
Jag fattar ingenting. Är det så enkelt! Räcker det med att byta kläder? Ska kanske testa ikväll!

Man kränger av sig jeansen och sätter på ett tajt kort fodral, burrar upp brösten i urringningen och tar de högklackade. Woops, nu blev jag kvinna. Eller blev jag bara vampig?

Om jag skulle sätta på mig en kort kjol, vilket testats, och inte förändrar nåt i övrigt, ser jag direkt ut som en prostituerad, eller åtminstone som en desperat och patetisk singelkvinna på jakt efter första bästa karl. Fan så jobbigt. (Jag vill ju inte att männen ska veta att jag är ute och jagar ;-) Dessutom ökar risken påtagligt att man bli våldtagen på väg ut eller hem, eller till och med på själva utestället.

Nej, nog vet vi att det inte räcker med lite utanverk som klackar och korta kjolar för att betraktas som "riktiga kvinnor" och vara värd en "riktig man". En hel industri bygger på att kvinnan känner att de måste vara totalt skrynkelfria och attraktiva in i minsta skrymsle för att få en normalbegåvad man med normalt utseende och egen inkomst. Väl i förhållandets trygga famn ska hon sen förvandlas till en anständig sambo eller hustru och kanske också mor, och bara visa upp sig som "riktig kvinna" under väldigt kontrollerade former i hans sällskap, eller helt enkelt bara privat, bara för honom. Hon kommer inte undan.

Smarta kvinnor vet också att mannen vill bli beundrad som stor, stark och smart, även om han är tanig och rätt korkad. Man måste alltid låtsas vara lite dummare än han och aldrig någonsin kommentera en mans utseende eller behag så att han blir sårad. Men det börjar förändras. Snygga brudar som satsat på sitt eget utseende bryr sig om hur saker ser ut, och vill nog ha en matchande man och så småningom söta små barn.

Så man ska inte tro att man duger i naturligt skick om man vill ha ett varaktigt förhållande, oavsett om man är man eller kvinna.

Det finns oändligt mycket man kan göra åt sitt utseende förutom valet av rätt kläder och det vanliga rakandet, krämsmörjandet och parfymerandet. Allt från manikyr, hårfärgning, tandblekning och träning till mer smärtsamma saker som piercing, tatueringar, vaxningar och operationer. Varför bara ge upp, när man skulle kunna bli omtyckt och uppskattas som "riktig kvinna" eller "riktig man" om man bara satsade lite.

Det här skulle kunna vara mediernas bild. Kändes verkligen larvigt att skriva det här. Men med alla singlar man träffar och alla förhållanden som spricker verkar trenden helt klar: Ingen duger för någon annan. Men ingen vill egentligen vara ensam.
Och dom som har turen att träffa någon isolerar sig, för säkerhets skull, eller träffas bara par om par. Risken är ju uppenbar att vem som helst kan bytas ut med nån lite bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar