31 januari 2005

TV: Big Brother-start och Hysch!

Såg halva Big Brother-invigningen, gick sen ut en stund. Anslaget var rätt kul hållet. Tror vi kommer få se helt nya slags hyss från Alsings gäng i år. Jag får säkert nog av Big Brother, vad det lider. På grund av slöhet. När man kommer hem sent från jobbet och slänger sig i soffan blir det lätt de repriser som bjuds, och alltid detta Seinfeld. Club Goa kollar jag in imorgon, mest för att jag varit i Goa och skulle vilja åka tillbaka.

När jag kom hem efter Big Brother satt ungarna som klistrade vid en rysk dokumentärfilm, Hysch! av Viktor Kossakowski. Om stämningen, livet och gatuarbetena nedanför ett fönster i St Petersburg. En sån där gatstump som de vuxit upp vid här i Stockholm, där det ständigt var nya hål i gatan. Mittemot oss fanns också en putsad mur med en en stor fuktfläck som fastighetsägaren jobbade på att få bort, år efter år. Målade eller putsade om, dränerade, bilade, murade till och putsade om igen. Men fläcken kom alltid tillbaka, än värre.

Just nu går reprisen av Efterlyst, säsongsstarten. Ruskigt. Brukar inte se programmet. Men det är mycket som inte är som vanligt längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar